Πώληση Δυάρι, New York City, New York County, Νέα Υόρκη, Manhattan

Πώληση - Cod. 35025

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 53 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Bright Διαμέρισμα προς πώληση, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο γοητευτικούς δρόμους της Νέας Υόρκης, μόλις ένα τετράγωνο από το Μπρόντγουεϊ στο Νησί του Μανχάταν.

Πλήρως ανακαινισμένο, φιλόξενο, φωτεινό και ήσυχο διαμέρισμα, αποτελούμενο από μια κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης εξοπλισμένη με νέες συσκευές, ένα αμερικανικό σαλόνι. το μεγάλο και ήσυχο υπνοδωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι. Παρκέ σε όλα τα δωμάτια, δύο μεγάλες ντουλάπες της Καλιφόρνια που θα χρησιμοποιηθούν ως αποθήκη.

Το εξαώροφο κτίριο είναι ένα πανέμορφο ιστορικό κτίριο, με ένα αδιαμφισβήτητο στυλ που χτίστηκε με εναλλαγή του κόκκινου τούβλου με το λευκό φόντο που πλαισιώνει τα παράθυρα και περιλαμβάνει αποθήκη ποδηλάτων, πλυσταριό, ανελκυστήρα, υπηρεσία θυρωρού.

Οι όχθες του ποταμού Hudson και το όμορφο και απέραντο αγγλικό πάρκο, που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο, είναι το περιβάλλον για αυτή την όμορφη περιοχή του Μανχάταν, που εκτιμάται για τη γνωστή του γαλήνη.

Το πάρκο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα χειροσφαίρισης και τένις και διαδρομές τρένων. καγιάκ και καγιάκ θέσεων εκτόξευσης? υπάρχουν καφέ, υπαίθριο θέατρο και δωρεάν καλοκαιρινές συναυλίες.

Το διάσημο Broadway απέχει μόλις ένα τετράγωνο μακριά και εδώ θα βρείτε πολλές υπηρεσίες όπως μπορείτε να θελήσετε σε καταστήματα, εστιατόρια, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, θεατρικές τέχνες και χορευτικές ιδιωτικές κλινικές, γυμναστήρια και κλαμπ. Η γραμμή 1 του μετρό απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια και το γνωστό City College είναι προσβάσιμο μέσα σε 10 λεπτά με το αυτοκίνητο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB