Πώληση Δυάρι, Midtown Center, Manhattan, Νέα Υόρκη, 100 west 58 street manhattan new york

Πώληση - Cod. 23441

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 102.19 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2g
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Αυτή η αξιοσημείωτη έθιμο ανακαινισμένο, πολυτελές γωνιακό δύο υπνοδωμάτια / δύο λουτρά σπίτι είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο, προσφέροντας Ανατολή και τη Νότια έκθεσης. Το σύνολο του χώρου έχει επαναληφθεί και προσφέρει πάνω από τη γραμμή του σαγονιού ρίψη κομψό φινίρισμα.
Περιλαμβάνεται σε πολλές μοναδικό αναβαθμίσεις είναι 300.000 δολάρια ηχοσύστημα με παρακολούθηση βίντεο σε όλους τους χώρους, και $ 100.000 ακρυλικό ενυδρείο αλμυρού νερού.
Μεταξύ μερικά από τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού είναι τρεις ECOSMART τζάκια που λειτουργούν με καθαρή καύση αλκοόλ, πόρτες έθιμο χάλυβα που εισάγονται από την Ασία στα υπνοδωμάτια και τα λουτρά, και custom-made ντουλάπια.
Η κουζίνα και το μπάνιο και τα δύο είναι απίστευτο. Η κουζίνα διαθέτει Sub-Zero ψυγείο, φούρνο Viking, Franke νεροχύτη και πλυντήριο πιάτων Miele. Τα μπάνια περιλαμβάνουν ατομική σάουνα, ντους ψιλής βροχής, Kohler Jacuzzi μπανιέρα, top-high-end Toto τουαλέτες, με όνυχα πλακάκι σε ένα και μάρμαρο στο άλλο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Metropolitan Property Group
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB