Πώληση Δυάρι, New York City, New York County, Νέα Υόρκη, 120 Riverside Blvd.

Πώληση - Cod. 25548

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 118.45 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 18

Trump Place θεωρείται από τους περισσότερους ως ένα από τα κορυφαία κτίρια condo πλήρη υπηρεσία στην πλατεία του Λίνκολν. 2-υπνοδωματίων μονάδα 2-πλήρη ρετιρέ μπάνιο μας βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει το υψηλότερο ύψος της οροφής σε ολόκληρο το κτίριο σε 12 πόδια, το οποίο σε σύγκριση με άλλες μονάδες ρετιρέ σε 9 πόδια, δείχνει εκπληκτικά καλά.
Αυτή η μονάδα ρετιρέ διαθέτει δρύινα πατώματα παντού, μεγάλα παράθυρα, μαζική οροφές 12 πόδια, γρανίτη πάγκο της κουζίνας, συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, άφθονο χώρο ντουλάπα, δάπεδα, μαρμάρινο μπάνιο, Kohler μπανιέρα, καθώς και ένα βολικό πλυντήριο και στεγνωτήριο που περιλαμβάνονται στην μονάδα. Το master σουίτα μπορεί να χωρέσει εύκολα ένα king size κρεβάτι με το δεύτερο υπνοδωμάτιο με ένα ποτήρι κλειστό ξεχωριστό ντους, μπανιέρα, διπλό νιπτήρα, στο κύριο λουτρό.
* Κάθε υπνοδωμάτιο και σαλόνι έχει θέα στον ορίζοντα και το νερό *.
Μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το Lincoln Center, Hudson River Park, το Columbus Circle, η Whole Foods, και το Central Park.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB